VÄXASERIEN

Updated on  
VÄXASERIEN

Glädjande tillväxt.

BRUNS VÄXAserie består av tre produkter som främjar hårväxten genom att aktivera den naturliga hårcykeln och växtfasen. Den gemensamma nämnaren är de biologiskt aktiva ämnena, utvunna ur mungbönor, rödklövergroddar och naturligt keratin (från ull) som bidrar till förbättrad hårväxt*, hårstyrka* och hårtäthet*. Produkterna ger även rikligt med fukt och näring samt är skonsamma mot både hår och hårbotten samt miljön.
BRUNS VÄXA-serie kan inte väcka liv i döda hårsäckar, det kan inga produkter göra. Det den kan göra att stärka ditt befintliga hår, minska pågående håravfall och starta de hårsäckar som befinner sig i en vilande fas.

Alla tappar hår, det är naturligt.

Hårsäcken är ett av de få mänskliga organ som följer en cyklisk rytm som består av en växtfas, en övergångsfas och en vilofas. Antalet hårsäckar är genetiskt betingat, precis som i vilken form håret skall växa ut - i skruvar, spiraler, vågor eller rakt. Alla tappar vi hår och med åldern krymper hårsäcken vilket gör att håret både växer långsammare och blir tunnare. För vissa personer blir håret tunnare i tidig ålder, för andra tar det längre tid. Ca 10-15 % av håret på ditt huvud är alltid i vilofasen och därför kan vi uppleva att vi tappar mycket hår. Andra faktorer som sjukdom, stress, miljö eller kost kan också påverka tidigare eller tillfälliga håravfall. Detta behöver inte innebära att hårsäcken är död utan att den av olika anledningar stannat upp i sin vilofas.

Med BRUNS VÄXA-serie får du en skonsam behandling som är enkel att utföra. Den kommer att kännas skön och naturlig under en hela behandlingsperioden* -eller hur länge du vill.

VÄXASCHAMPO N80/81

Detta schampo rengör, vårdar och är fuktgivande för både hår och hårbotten. Det används för att rengöra hårbotten så de aktiva ingredienserna lättare kan penetrera hårsäcken där hårroten ligger. Därför är det bra att starta med schampo. De bioaktiva ingredienserna i växaschampot ökar hårets täthet och stimulerar hårtillväxt*. För bästa resultat ska VÄXASCHAMPO användas varje dag*. Applicera schampot i torr eller fuktig hårbotten, massera, och låt verka minst 2–3 minuter innan det sköljs ur. Använd därefter VÄXAVATTEN för optimalt resultat. *Tidsperiod och resultat kan variera.

VÄXAVATTEN N80/81

Efter schamponeringen sprayar du VÄXAVATTEN i din hårbotten. Detta stärkande hårbottens vatten är en leave-in produkt som boostar hårsäckarna med de aktiva ingredienserna*. Den innehåller inga oljor och absorberas snabbt in i hårsäcken.
För bästa resultat ska denna produkt alltid användas efter VÄXASCHAMPO. Den kan också användas separat flera gånger per dag. Skaka flaskan ordentligt. Spraya i torr eller fuktig hårbotten. Massera lätt med fingrarna och styla därefter som vanligt.  

VÄXAMASK N80/81

Denna djupverkande kur är ett idealiskt supplement till VÄXASCHAMPO och VÄXAVATTEN. VÄXAMASK VÄXAMASKEN återfuktar på djupet och låter de aktiva ingredienserna arbeta sig in hårbotten och verka under en längre tid. Att göra en hårmaskbehandling 2-3 gånger i veckan kan göra stor skillnad på ett skadat hår och en obalanserad hårbotten. Behandlingen mjukgör och stimulerar hårbottens absorberingsförmåga och tillgodogörandet av de aktiva ämnena.

Såhär använder du VÄXA

Innan schamponering startar du med att borsta ditt hår med en mjuk bambu- eller svin borste. Borsta ordentligt i olika riktningar för att sätta igång blodcirkulationen och flödet av syre och näring till dina hårsäckar.


Massera in en klick VÄXASCHAMPO i hårbotten och låt verka i minst 2-3 minuter innan det sköljs ut. Efter en schamponering skall du alltid använda VÄXAVATTEN.
Handukstorka håret och applicera därefter VÄXAVATTEN och massera lätt med fingrarna så produkten tränger in i hårsäckarna.


BOOSTA med VÄXAMASK! Gör en djupverkande kur 2-3 gånger i veckan. Applicera VÄXAMASKEN i hårbotten och längderna och låt verka minst 15 minuter. Du kan också göra en nattmask, massera in VÄXAMASK och sov sedan riktigt skönt (vi rekommenderar att använda vår parfymfria VÄXAMASK 81) så de aktiva ingredienserna kan verka ordentligt under en längre tid. Behandlingen stimulerar din hårbotten, ger glans och stärker ditt hår.

     Sammanställning om VÄXA

    • Kan inte återuppliva döda hårsäckar men väcker liv i de hårsäckar som är vilande.

    • Revitaliserar hårväxten.

    • Främjar sund hårbotten och stärker ditt hår.

    • Förbättrar fuktbalansen.

    • Lämplig för alla hårtyper.

    • Finns både med och utan doft.

    • Kliniskt beprövade naturliga ingredienser mot håravfall, maximerar hårtillväxten, stärker hårsäckar, förbättrar hårbottencirkulationen och kan öka hårdensiteten*

    *Tidsperiod och resultat kan variera.

    Published on  Updated on